Δουβίκας: «Θέλω να δείξω το επίπεδό μου στη LaLiga – Δεν έχω εμμονή με τον αριθμό των γκολ»

Τον ενθουσιασμό του που ανοίγεται -στην Ισπανία για λογαριασμό της Θέλτα- μια νέα σελίδα σελίδα στην καριέρα του μετέφερε ο Τάσος Δουβίκας.

Ο 24χρονος επιθετικός παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης (29/8) από την ομάδα της Γαλικίας και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο του πρωταθλήματος, ενώ αποθέωσε τον νέο συμπαίκτη του και θρύλο του συλλόγου, Ιάγκο Άσπας.

«Πριν από λίγες εβδομάδες έλαβα πληροφορίες για το ενδιαφέρον της Θέλτα, από τους εκπροσώπους μου και με χαροποίησε πολύ. Η πρώτη μέρα ήταν απίστευτη, καθώς συνάντηση όλους τους συμπαίκτες μου. Πάνω από όλα, μου αρέσει να βάζω γκολ και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει, αλλά δεν έχω εμμονή με τον αριθμό των γκολ που μπορώ να πετύχω», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαι πολύ φιλόδοξος παίκτης και μου αρέσει να αντιμετωπίζω νέες προκλήσεις. Θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω και να δείξω το επίπεδό μου στη LaLiga. Παρακολουθώ το ισπανικό πρωτάθλημα από πολύ μικρός, έχω δει πολλά παιχνίδια της Θέλτα και φυσικά τα τρία πρώτα αυτής της σεζόν. Απέναντι στη Ρεάλ, μου άρεσε πολύ η ένταση και ο τρόπος της ομάδας επιθετικά, αντιστάθηκαν και έκαναν ένα υπέροχο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, παρά την ήττα», πρόσθεσε και αποθέωσε στο τέλος τον Ιάγκο Άσπας.

«Ξέρω τον Άσπας, είναι ένας σπουδαίος επιθετικός που τον παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό και και ελπίζω να μάθω πολλά από αυτόν».

Τέλος, ο πρόεδρος του συλλόγου, Κάρλος Μουρίνιο, καλωσόρισε τον Έλληνα επιθετικό λέγοντας: «Το Βίγκο είναι μια πόλη που θα σε υποδεχτεί με μεγάλη στοργή και ενθουσιασμό και περιμένει πολλά γκολ από εσένα».

To Top