Δυνατή πρεμιέρα με Πορτογαλία για την Εθνική Νέων

Δύσκολη πρεμιέρα για την Εθνική Νέων στην Elite Round του Euro u19. Η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει απόψε (20:00) στη Μαδέιρα την Πορτογαλία. Πρόκειται για μια δυνατή αποστολή της ομάδας του Τάσου Θέου, που θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 4ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν επίσης η Δανία και η Σερβία, με τον πρώτο κάθε ομίλου να εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σε δηλώσεις του ο Τάσος Θέος τόνισε: «Παρά τα 2 αρνητικά αποτελέσματα στην 1η προκριματική φάση, η πρόκριση στην Elite Round επετεύχθη και είμαι σίγουρος ότι η ανάλυση εκείνων των αγώνων θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε τα τρωτά μας σημεία. Η πρόκριση στο EURO της Μάλτας μας μεγάλωσε ως μέγεθος και οφείλουμε και φέτος στα γήπεδα της Πορτογαλίας να φανούμε αντάξιοι της περσινής μας επιτυχίας.

Η αντικειμενική δυσκολία του ομίλου είναι προφανής καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε, 3 πολύ ποιοτικές ομάδες αλλά έχουμε μάθει στα δύσκολα. Οι φιλικές αναμετρήσεις στην Κροατία μας βοήθησαν να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα ενόψει των αγώνων στην elite round. Η ομάδα πλέον επικοινωνεί σε όλα τα επίπεδα και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό ώστε να κερδίσουμε μέσα από το τουρνουά ό,τι μας αναλογεί».

Στην αποστολή της Εθνικής Νέων συμμετέχουν οι: Καρακασίδης, Νικολακούλης, Φίλων, Κατρής, Αλεξίου, Γεωργιάδης, Μαρούτσης, Πασαχίδης, Δεληγιάννης, Κοντούρης, Ανδρικόπουλος, Κοντονίκος, Μπάκουλας, Γκούμας, Λιατσικούρας, Παπακανέλλος, Καλοσκάμης, Δεληανίδης, Κωστούλας και Γκιτέρσος.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Νορβηγός Μοχάμαντ Ουσμάν Ασλάμ.

Το πρόγραμμα του 4ου ομίλου:

1η αγωνιστική – Τέταρτη 20/03
16:00 Σερβία-Δανία
20:00 Πορτογαλία-Ελλάδα

2η αγωνιστική – Σάββατο 23/03
17:00 Δανία-Ελλάδα
22:00 Πορτογαλία-Σερβία

3η αγωνιστική – Τρίτη 26/03
17:00 Δανία-Πορτογαλία
17:00 Ελλάδα-Σερβία

To Top