Δύο εβδομάδες αναβολή σε όλα των πρωταθλημάτα της ΕΠΣ Μακεδονίας

Η πανδημία του κορωνοϊού οδηγεί στην αναβολή δύο εβδομάδων όλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η επίσημη ενημέρωση:

Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι αποφασίστηκε η ΑΝΑΒΟΛΗ για δύο Σαββατοκύριακα όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων των σωματείων όλων των κατηγοριών των πρωταθλημάτων αρμοδιότητας ΕΠΣΜ (ανδρών, υποδομών, ιδιωτικών κέντρων, παλαιμάχων), επειδή πανελλαδικά η εξάπλωση της λοίμωξης COVID-19 έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό τα περισσότερα ερασιτεχνικά σωματεία της δύναμης μας, καθώς έχει νοσήσει σημαντικός αριθμών αθλητών, κυρίως νεαρής ηλικίας και αρκετά σωματεία μας είχαν καταθέσει αιτήματα για αναβολή αγώνων.

Δεν θα διεξαχθούν αγώνες τα Σαββατοκύριακα 8-9/1/2022 και 15-16/1/2022 και την Τετάρτη 12/1/2022. Στη συνέχεια θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση και ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο που θα υπάρχει στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης θα ληφθεί νέα απόφαση.

Οι επανεκδόσεις, οι αποδεσμεύσεις, οι μετεγγραφές και οι επανεγγραφές θα γίνονται κανονικά με την προϋπόθεση ότι τα σωματεία θα κλείνουν ραντεβού πριν προσέλθουν στα γραφεία της Ένωσης.

Η Ε.Π.Σ. Μακεδονίας απευθύνει παράκληση στα σωματεία το ως άνω χρονικό διάστημα να αποφεύγουν τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων όλων των τμημάτων τους, προκειμένου να προστατευτούν όλοι οι συμμετέχοντες στις δραστηριότητες του σωματείου (αθλητές, προπονητές, παράγοντες) και οι οικογένειες τους και να εντείνουν τους προληπτικούς ελέγχους σ’ όλη τη διάρκεια που δεν θα πραγματοποιούνται αγώνες.

Οι σημερινοί αγώνες κυπέλλου (5/1/2022) θα διεξαχθούν κανονικά.

To Top