Δύο νέα πάρκινγκ λύνουν το κυκλοφοριακό κομφούζιο κοντά στο γήπεδο του Άρη

Μήνας εξελίξεων είναι ο Ιούνιος όσον αφορά τα δύο νέα πάρκινγκ που είναι να δημιουργηθούν στη Νέα Ελβετία, κοντά στο γήπεδο του Άρη.

Η δημοτική αρχή πρόκειται να προκηρύξει τον διαγωνισμό για τη δημιουργία αυτών των 21 υπαίθριων χώρων, εντός των διοικητικών ορίων του δήμου, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μήτρου, τεχνικό σύμβουλο του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Εφόσον όλα πάνε κατ’ ευχήν και δεν υπάρξουν ενστάσεις, καθυστερήσεις ή κάποιο άλλο πρόβλημα μέσα στο φθινόπωρο θα υπάρξει ανάδοχος εταιρία. Στα οικόπεδα απαιτούνται εργασίες διαμόρφωσης, ασφαλτοστρώσεις, ενώ θα τοποθετηθεί φωτισμός καθώς και περιφράξεις.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως μέχρι το τέλος του 2021 θα έχουν ήδη διαμορφωθεί οι πρώτοι χώροι στάθμευσης από τους συνολικά 21, στους οποίους σημειώνεται ότι οι πολίτες θα μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν. «Είμαστε αποφασισμένοι να γίνουν όσο πιο άμεσα γίνεται. Μέσα σε αυτά θα είναι και δύο πάρκινγκ κοντά στο γήπεδο του Άρη, στην Νέα Ελβετία. Το ένα θα βρίσκεται Ν. ΕΛΒΕΤΙΑ Ο.Τ Γ365 και το δεύτερο Ν. ΕΛΒΕΤΙΑ Ο.Τ.Γ130.

To Top