Δ.Σ. στη Λίγκα την Τετάρτη για τον έλεγχο των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων

Η Super League ανακοίνωσε Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη (8/2) προκειμένου να συζητηθεί η ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων και την ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγώνων.

Έπειτα και από τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι και στον αγώνα του Ατρόμητου με την ΑΕΚ που δεν έγινε, η Λίγκα θα συζητήσει ρύθμιση θεμάτων ελέγχου για τις προδιαγραφές των γηπέδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, στις 20.10, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

-Ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

(*) Η ως άνω συνεδρίαση συγκαλείται με εφαρμογή της προθεσμίας σύγκλησης 24 ωρών, κατά το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του Συνεταιρισμού, λόγω εξαιρετικά επείγουσας περίπτωσης, καθώς το ως άνω ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα ενόψει των αγώνων των επόμενων αγωνιστικών και των επικρατουσών καιρικών συνθηκών.

To Top