Εγγραφές και ανανεώσεις μελών του ΑΣ στην Κρήτη και συνέχεια στο Περιστέρι

Με αφορμή τον μπασκετικό αγώνα του Άρη στο Ρέθυμνο, πραγματοποιήθηκαν εγγραφές νέων μελών αλλά και ανανεώσεις στον ΑΣ Άρης, ενώ θα δοθεί συνέχεια στο Περιστέρι την επόμενη εβδομάδα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναφέρει σχετικά ο Ερασιτέχνης: «Η δράση του Α.Σ. ΑΡΗΣ και εκτός Θεσσαλονίκης για την εγγραφή νέων μελών και την ανανέωση συνδρομών στον Ερασιτέχνη, αλλά και την εξάπλωση της ιδέας του ΑΡΗ σε όλη την Ελλάδα, συνεχίστηκε στην Κρήτη.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ. και συνδετικός κρίκος του θεματοφύλακα του συλλόγου με τον κόσμο του ΑΡΗ, Χρήστος Βλάχος, με την ευκαιρία του αγώνα της ομάδας μπάσκετ στο Ρέθυμνο, ταξίδεψε αρχικά στα Χανιά και στη συνέχεια στο Ρέθυμνο. Στόχος, όπως και στο αντίστοιχο ταξίδι στη Λήμνο πριν από δύο εβδομάδες, ήταν να έρθουν πιο κοντά στη μάνα του συλλόγου οι φίλαθλοι του νησιού.

Ο εκπρόσωπος του Α.Σ. ήρθε σε απευθείας επαφή με τους φιλάθλους του ΑΡΗ στην Κρήτη και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη έχοντας εγγράψει νέα μέλη στον Ερασιτέχνη, αλλά και με ανανεώσεις συνδρομών, ενώ διατέθηκαν και κάρτες φιλάθλου του ΑΡΗ.

Αυτός ήταν ακόμα ένας κρίκος στην αλυσίδα των δράσεων του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την προσέλκυση μελών. Η δράση, φυσικά, δε σταματά εδώ. Θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, με την ευκαιρία του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Ατρόμητο (Κυριακή 8 Δεκεμβρίου)».

To Top