Εδώ γελάνε: Ο Μπέος… νοιάζεται για τους Έλληνες διαιτητές και ζητάει να αντιδράσουν

Ο Αχιλλέας Μπέος δείχνει ότι παραμένει στην κατηγορία των ευαίσθητων… οικογενειάρχηδων! Δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι ακόμα και στα μπαράζ της Β’ Εθνικής υπάρχουν ξένοι διαιτητές και στην ουσία καλεί τους Ελληνες ρέφερι να αντιδράσουν.

«Θα συνεχίσετε να ανέχεστε να σας μειώνουν ως διαιτητές και ως ανθρώπους ή θα αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και θα αρχίσετε να υπηρετείτε με αρχές και αξίες το ποδόσφαιρό μας απονέμοντας δικαιοσύνη».

Μ’ αυτό το σχόλιο ο Αχιλλέας Μπέος καλεί τους Ελληνες διαιτητές να βγουν μπροστά και να αντιδράσουν στη… μόδα των ξένων ρέφερι στα ελληνικά γήπεδα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, ως άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου, έκανα μια ανασκόπηση – αποτίμηση, με τα συμπεράσματα, δυστυχώς, να μην είναι θετικά.

Κορυφαίος προβληματισμός, δικός μου και πολλών άλλων ακόμη, το τουλάχιστον παράδοξο φαινόμενο με την μόδα των ξένων διαιτητών ακόμα και στα μπαράζ της Β Εθνικής! Εύλογα προκύπτει βασανιστικά το ερώτημα αν πλέον υπάρχουν Ελληνες διαιτητές και αν ναι ποια είναι η αντίδρασή τους.

Με την πρακτική που ακολουθήθηκε είναι προφανές ότι εκείνοι που χειρίζονται τη διαιτησία δεν χρειάζονται Ελληνες διαιτητές, παρά μόνο εκείνους που είναι αναγκαίοι για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των λεγόμενων “μεγάλων” (βλέπετε Κουτσάφτηδες, Παπαπέτροι, Παπαδόπουλοι κ.α.).

Αλήθεια θα συνεχίσετε να ανέχεστε να σας μειώνουν ως διαιτητές και ως ανθρώπους ή θα αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και θα αρχίσετε να υπηρετείτε με αρχές και αξίες το ποδόσφαιρό μας απονέμοντας δικαιοσύνη.

Από εσάς εξαρτάται. Παραδειγματιστείτε από τον τελικό του κυπέλλου όπου στο 6ο λεπτό ο διαιτητής, Αντόνιο Λαόθ, έδειξε κάρτα για διαμαρτυρία. Τέτοιες διαιτησίες θέλει ο κόσμος και τις έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο. Χορτάσαμε πια από Φιλιππινέζες.
Καλό καλοκαίρι».

To Top