Εθνική ανδρών: “Στηρίζουμε την πρωτοβουλία της FA, για να σταματήσει η διαδικτυακή κακοποίηση στα social”

Η FA (αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου) ξεκίνησε μια διαμαρτυρία κατά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αδρανοποιώντας τους λογαριασμούς της εις ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των προσβολών και των ρατσιστικών αναρτήσεων που συμβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η UEFA στηρίζει τη συγκεκριμένη προσπάθεια προβαίνοντας στην ίδια ενέργεια από σήμερα (30/04) μέχρι και τη Δευτέρα (03/05), σε μια προσπάθεια να βάλει ένα τέλος στο συγκεκριμένο άσχημο φαινόμενο.

Σε αυτή την προσπάθεια σύμμαχος είναι και η Εθνική Ανδρών ποδοσφαίρου (και κατ’ επέκταση η ΕΠΟ), η οποία θα μποϊκοτάρει τα social media για το επόμενο σαββατοκύριακο, καλώντας και τους φίλους της εθνικής να κάνουν το ίδιο ώστε να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.

Η ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αναφέρει στη συγκεκριμένη δημοσίευση τα εξής: “Ας υποστηρίξουμε όλοι αυτό το ΣΚ την πρωτοβουλία της αγγλικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, ώστε να σταματήσει η διαδικτυακή κακοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”.

Ας υποστηρίξουμε όλοι αυτό το ΣΚ την πρωτοβουλία της αγγλικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, ώστε να σταματήσει η διαδικτυακή κακοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. #StopOnlineAbuse pic.twitter.com/7ObZATNBL5

— Ethniki Omada (@EthnikiOmada) April 30, 2021

To Top