Εθνική Ελλάδας: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 2 έως και τις 7 Ιουλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σε τρεις μήνες η Εθνική μας ομάδα υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη θα προσπαθήσει να «κλείσει» θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο σε όλα τα ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει ότι οι φίλαθλοι που θέλουν να βρεθούν στο πλευρό της «επίσημης αγαπημένης» μπορούν να προμηθευτούν από τώρα τα εισιτήρια των αγώνων.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ, ανέφερε:

«Η Εθνική Ανδρών δίνει το καλοκαίρι την δική της μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 σε ελληνικό έδαφος! Το Προολυμπιακό Τουρνουά θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» (2-7/7) και μπορείτε να κλείσετε την δική σας θέση δίπλα στην επίσημη αγαπημένη με ένα απλό «κλικ» ΕΔΩ.

Τα εισιτήρια για το πρώτο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού διατίθενται από σήμερα μέσω της ticketmaster. Σε πρώτη φάση θα ανοίξει το 20% των διαθέσιμων θέσεων, ενώ σε επόμενη ανακοίνωση θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για τα Court VIP και τα ΑΜΕΑ. Δωρεάν θα είναι η είσοδος για παιδιά ως τεσσάρων ετών, χωρίς εξασφαλισμένη θέση. Σε περίπτωση που η Ελλάδα αγωνιστεί στον ημιτελικό (6/7) ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17.30.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι Έλληνες διεθνείς περιμένουν την δική σας στήριξη και την δική σας φωνή στο ΣΕΦ, με στόχο το εισιτήριο που οδηγεί ως το Παρίσι!»

To Top