Εθνική Ελλάδος: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το φιλικό με την Γερμανία στο Borussia Park

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων για το μεγάλο φιλικό της Εθνικής Ομάδας με την Γερμανία στο Borussia Park.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Γερμανία στο Borussia Park του Μενχενγκλάντμπαχ στις 7 Ιουνίου και ώρα 21:45 (Ελλάδος). Οι τιμές ξεκινούν από τα 18 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Γερμανία, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 21:45 (Ελλάδας) στο Borussia Park του Monchengladbach.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6 και στη θύρα 7 του γηπέδου και θα εισέλθουν σε αυτές από τη νοτιοανατολική είσοδο του γηπέδου.

Γενική είσοδος: 25€
Μαθητικό/φοιτητικό εισιτήριο: 18€
Παιδικό εισιτήριο (έως 14 ετών): 10€

Οι πρώτες σειρές του κάτω διαζώματος θεωρούνται περιορισμένης ορατότητας, επομένως οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Γενική είσοδος: 18€
Μαθητικό/φοιτητικό εισιτήριο: 12€
Παιδικό εισιτήριο (έως 14 ετών): 10€

*Οι φίλαθλοι έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν με τη δημόσια συγκοινωνία από και προς το γήπεδο, εφόσον συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία κατά την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου».

To Top