Εθνική: Οριστικά χωρίς Παπαπέτρου στο Προολυμπιακό

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια από τη στιγμή που το πρόβλημα στο γόνατο δεν του επιτρέπει να τεθεί στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο στη μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μέσω Προολυμπιακού δίχως τον Ιωάννη Παπαπέτρου, καθώς το πρόβλημα στο γόνατο που αντιμετωπίζει ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού θα του στερήσει την παρουσία στο τουρνουά της Βικτόρια.

Ο Παπαπέτρου βρέθηκε στις αρχές της εβδομάδας στο ΟΑΚΑ έπειτα από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στη σειρά των τελικών της Basket League με τον Παναθηναϊκό ωστόσο δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία και, κατ’ επέκταση, δεν θα παίξει στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Η Εθνική ομάδα συμμετέχει στον Α’ Όμιλο του Προολυμπιακού τουρνουά στη Βικτόρια όπου θα αντιμετωπίσει τον οικοδεσπότη Καναδά (30/6 και την Κίνα (2/7). Στον Β’ όμιλο συμμετέχουν η Ουρουγουάη, η Τουρκία και η Τσεχία. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 3 Ιουλίου και ο τελικός στις 4 Ιουλίου.

To Top