Εισιτήρια διαρκείας Βόλεϊ Ανδρών: Μαζί για την επιστροφή

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει: “Ο Άρης θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Pre League και θα έχει ως έδρα το κλειστό της Μίκρας. Μοναδικός στόχος του είναι η επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία της ελληνικής πετοσφαίρισης (Volley League). Εκεί, δηλαδή, όπου ανήκει και έχει γράψει ήδη Ιστορία, με την αλησμόνητη κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του Super Cup του 1997.

Με νέο διοικητικό σχήμα και τεχνικό επιτελείο, αλλά και ένα ανανεωμένο, δυνατό ρόστερ, ο Άρης θα προσπαθήσει να πάρει ένα από τα «εισιτήρια» που οδηγούν στη μεγάλη κατηγορία. Για να το καταφέρει, θα χρειαστεί τη συμπαράσταση του κόσμου του, ο οποίος θέλει όσο τίποτα να τον δει να επιστρέφει στη Volley League και ακολούθως να χαράσσει το δρόμο για την επιστροφή στην ελίτ του αθλήματος.

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου κοστίζουν 30 (μαύρα) και 50 ευρώ (κίτρινα) και αφορούν στους αγώνες της Pre League και του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων 50 ευρώ θα παίρνουν δώρο ένα t-shirt της ομάδας Βόλεϊ.

Η διάθεσή τους θα γίνεται ως εξής:

*Από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (Αλκμήνης 69), Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 16:00.

*Από τα γραφεία μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Παπαναστασίου), Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 20:00 και Σάββατο 10:00 – 15:00.

*Από την πλατφόρμα της VIVA, στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/festivalas-aris-diarkeias-volei-andron/

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Πολιτείας, είναι απαραίτητα: πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης COVID-19 το τελευταίο εξάμηνο.

Ελάτε να βαδίσουμε μαζί τον δρόμο για την επιστροφή στα «σαλόνια»”.

To Top