ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εκδικάζεται σήμερα η προσφυγή του Άρη στο CAS για Ίμπε

Σήμερα, Πέμπτη 1η Οκτωβρίου θα εκδικαστεί από το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή του Άρη στην υπόθεση Τζον Ίμπε.

Οι “κιτρινόμαυροι” προσέφυγαν στο CAS καθώς κλήθηκαν από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να καταβάλουν στον 34χρονο Νιγηριανό μέσο το ποσό των 198.000 ευρώ, τα οποία του τα οφείλει η παλιά ΠΑΕ Άρης. Ο Τζον Ικετσούκβου Κίνγκσλεϊ Ίμπε, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη τη σεζόν 2013-14, πραγματοποιώντας συνολικά εννέα (9) εμφανίσεις.

Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA είχε ενημερώσει τον Μάιο τον Άρη για τη συγκεκριμένη οφειλή, μία ακόμη που προέκυψε από προσφυγές ποδοσφαιριστή εναντίον της πτωχευμένης παλιάς ΠΑΕ.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης και οι συνεργάτες του κατέθεσαν άμεσα προσφυγή στο CAS, το οποίο, εν τέλει, θα εκδικάσει την υπόθεση σήμερα, όπως ενημέρωσε προ εβδομάδων. Η απόφαση αναμένεται να βγει τις επόμενες μέρες.

Αν ο Άρης δικαιωθεί στην υπόθεση Ίμπε, τότε θα μπορέσει με αυτή την απόφαση να δώσει οριστική λύση στο θέμα της FIFA, η οποία του έχει δώσει αναστολή ενός χρόνου στην απαγόρευση μεταγραφών για το θέμα του Ντουρμισάι. Η νέα ΠΑΕ Άρης θα δικαιωθεί και δεν θα χρειαστεί να ασχοληθεί ποτέ ξανά με τα χρέη της παλιάς, όπως είναι και το σωστό να γίνει.

To Top