Εκδικάστηκε η προσφυγή Ναζλίδη κατά Λάρισας, ζήτησε… χρόνο ο Κούγιας

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Θωμά Ναζλίδη κατά της ΑΕΛ (μετά την αποχώρηση του για να φορέσει τη φανέλα του Άρη), ζήτησε… χρόνο ο Αλέξης Κούγιας για να πληρώσει.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως αναφέρει το arenalarissa.gr: “Φόρτος εργασίας φαίνεται ότι έπεσε στο δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια και στις προσφυγές των δύο πρώην παικτών των «βυσσινί» (Ναζλίδη, Θεοδωρόπουλου) παραστάθηκε στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ένας ασκούμενος δικηγόρος!

Ο ίδιος πάντως δεν δίστασε να αγορεύσει κανονικά όταν άρχισε να συζητείται η υπόθεση του Θεοδωρόπουλου (του αναγνωρίστηκε μάλιστα το γεγονός από την έδρα), εξηγώντας τον λόγο που ζητάει αναβολή.

Όπως εξήγησε, η ΠΑΕ περιμένει το προσεχές διάστημα έσοδα από τηλεοπτικές χορηγίες. Στη συνέχεια ωστόσο, όταν αποκάλυψε πως είναι ασκούμενος, του τονίστηκε ότι δεν μπορούσε να βρίσκεται εκεί.

Τυπικά πάντως συζητήθηκαν και οι δύο υποθέσεις, έστω και με διαδικασία εξπρές, με τη μοναδική… διευκόλυνση που έγινε από την έδρα να είναι η καθυστέρηση της απόφασης, ώστε να έχουν χρόνο οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία.

Τη Δευτέρα 21/1 θα κατατεθούν υπομνήματα, οπότε η απόφαση θα βγει αργότερα.

Το συνολικό ποσό της οφειλής (και για τους δύο παίκτες) ανέρχεται περίπου στις 40.000 ευρώ.

To Top