ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ελληνιάδης: “Προσδοκούμε την Ανάσταση του Αυτοκράτορα”

Ο Σταύρος Ελληνιάδης έκανε το “ταμείο” για τον Άρη, τονίζοντας τα πρόσωπα που βοήθησαν την ομάδα να σταθεί όρθια και στην ανάγκη της άρσης των ban.

Ο σύμβουλος της διοίκησης της ΚΑΕ έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook:

“Μια μπασκετική χρόνια τελείωσε για την ομάδα μας, τον ΑΡΗ, μια δύσκολη από αγωνιστική και οικονομική πλευρά. Η ομάδα έκανε 7νικες και θα μπορούσε αν δεν είχε για μεγάλο διάστημα τους 2 βασικούς ψηλούς τραυματίες και για κάποιες μικρές λεπτομέρειες να κάνει 10 με 11 νίκες.

Αυτό που κρατάω στις νίκες είναι οι 2 εκτός έδρας μετά από 2 χρόνια γιατί θυμάμαι έντονα τα λόγια του φροντιστή μας Γιάννη μετά την ήττα στο Μεσολόγγι «έχω βαρεθεί να βάζω στην βαλίτσα μου κίτρινα φύλλα αγώνα».

Όλοι έδωσαν τον αγώνα τους μα πιο πολυ οι 2 Πρόεδροι, ο Χαρης και ο Λευτέρης που μαζί με τον Σάββα έβαλαν πλάτη για να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται.

Χτες είχαμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου και τώρα προσδοκούμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ που έγκειται στο Λύσιμο των BAN ώστε η ομάδα του χρόνου να μπορεί να επιλέξει ξένους από όλη την αγορά κι όχι από περιορισμένο αριθμό,να μπορεί να πάρει παίκτη όταν φύγει κάποιος η όταν τραυματιστεί κάποιος και επιτέλους οι παίκτες να έχουν κίνητρο και να μην θεωρούν τους εαυτούς τους μόνιμους αφού γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να γίνει αλλαγή.

Η μεγάλη περιουσία της ομάδας είναι η Αγάπη του Κόσμου που πρέπει και τώρα να σταθεί και να βοηθήσει,κάτι που το θεωρώ σίγουρο γιατί αυτή η ομάδα έχει το μεγαλύτερο μπασκετικό κοινό. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Αυτοκράτορας θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ γιατί έχει μπροσταρηδες ανθρώπους που τον ΑΓΑΠΑΝΕ…..

Προσωπικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με κάνατε μέλος αυτής της όμορφης οικογένειας…… είναι ΤΙΜΗ ΜΟΥ και τεράστια ΕΜΠΕΙΡΙΑ…”.

To Top