Ελπίδων: Στον πάγκο ο Μπαγκαλιάνης, δυο 18χρονοι στην ενδεκάδα

Ο Γιάννης Γκούμας ανακοίνωσε την ενδεκάδα της Ελπίδων για την αναμέτρηση με τη Λιθουανία με τους 18χρονους Τζολάκη, Κωνσταντόπουλο από Ολυμπιακό και Παναιτωλικό αντίστοιχα να κάνουν το ντεμπούτο τους, στον πάγκο ο Μπαγκαλιάνης.

Η Εθνική Ελπίδων στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2021 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λιθουανία με τον Γιάννη Γκούμα να ανακοινώνει την ενδεκάδα και να χρησιμοποιεί σε αυτή ως βασικούς τους δύο μικρότερους παίκτες της αποστολής.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη του Ολυμπιακού και τον Απόστολο Κωνσταντόπουλο του Παναιτωλικού. Η ενδεκάδα αποτελείται από τους Τζολάκη, Ουές, Κατράνη, Νικολάου, Κωνσταντόπουλο, Παπανικολάου, Τσιγγάρα Θ., Μπουζούκη, Γκαργκαλατζίδη, Τσαούσης και Δουβίκα.

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού είναι γεννημένος στις 2 Αυγούστου 2002 ενώ ο Τζολάκης που είναι και ο μικρότερος όλων στις 8 Νοεμβρίου 2002.

Ο Τζολάκης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ με τον Ουές να παίζει στα δεξιά και τον Κατράνη αριστερά ενώ το αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Νικολάου, Κωνσταντόπουλο. Στο κέντρο θα παίξουν οι Παπανικολάου, Μπουζούκης και Τσιγγάρας ενώ οι Γκαργκαλατζίδης, Τσαούσης θα αγωνιστούν στα δύο άκρα και ο φορμαρισμένος Δουβίκας στην κορυφή της επίθεσης της Εθνικής Ελπίδων.

Στον πάγκο είναι οι Ξενόπουλος, Νάτσος, Μπαγκαλιάνης, Εμμανουηλίδης, Βρουσάι, Τσιγγάρας, Ξενιτίδης, Χατζηστραβός και Αποστολάκης. Και εκτός της 20άδας που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός έμειναν οι Μανδάς, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Μπότος και Διαμαντής.

To Top