ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εμπακατά: “Μας γέμισε με αυτοπεποίθηση η νίκη, ίδια ένταση και με τον ΠΑΣ”

Ο Σαλέμ Εμπακατά μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (12/11), τονίζοντας ότι ο Άρης πρέπει να παίξει με ένταση και δύναμη για να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως έκανε με την Λαμία.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το 5-0 με την Λαμία: “Ήταν μια σπουδαία εμφάνιση! Είμαστε σε πολύ κατάσταση μετά από αυτήν! Είμαστε πρώτα από όλα χαρούμενοι για τη νίκη. Είμαστε ο Άρης και ξέρουμε τι σημαίνει κάθε νίκη που κατακτά αυτή η ομάδα!”

Στην ερώτηση πόσο φόρτωσε με αυτοπεποίθηση τον ίδιο και τους συμπαίκτες του αυτή η επικράτηση, απάντησε: “Βεβαίως και μας γέμισε μεγάλη αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη! Όταν σκοράρεις πολλά γκολ και δεν δέχεσαι, είναι πολύ σημαντικό. Γενικότερα, όταν νικάς είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε ποιοτικό ρόστερ και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά πρέπει να το δείχνουμε σε όλα τα ματς αυτό”.

Όσο για το πού πιστεύει ότι οφείλεται αυτό το επιθετικό ξέσπασμα, ο Εμπακατά σημείωσε: “Σε προηγούμενα παιχνίδια είχαμε ατυχία. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, που είναι το ζητούμενο σε κάθε παιχνίδι. Σε αυτό το παιχνίδι, οι ευκαιρίες μας μετατράπηκαν σε γκολ. Αυτή ήταν η διαφορά”.

Σχετικά με το ερχόμενο παιχνίδι, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, και πόσο κομβικό κρίνει ότι είναι αυτό, με δεδομένο ότι ακολουθεί μεγάλη διακοπή στο πρωτάθλημα και η ομάδα είναι ό,τι καλύτερο να πάει σε αυτήν όσο το δυνατόν πιο ήρεμη και συγκεντρωμένη, συμφώνησε, λέγοντας: “Πράγματι είναι κρίσιμο το ερχόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στη διακοπή, για να δουλέψουμε τότε ήρεμοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια”.

Ερωτώμενος τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να πιάσει αυτόν το στόχο, εστίασε στο εξής: “Πρέπει να παίξουμε όπως στο προηγούμενο παιχνίδι. Δηλαδή, με ένταση, με δύναμη και με ταχύτητα! Αυτά είναι στοιχεία, που πρέπει γενικώς να διατηρήσουμε στο παιχνίδι μας ως ομάδα”.

To Top