“Εμφύλιος” στον Παναθηναϊκό! Συλλαλητήριο κατά Αλαφούζου: Ζητούν αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ

Σήμερα στις 3μμ συγκεντρώνονται οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Πεδίο του Άρεως έπειτα από κάλεσμα της Θύρας 13. Μοναδικό αίτημα του συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας η αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από την ΠΑΕ.

Ημέρα ντέρμπι στη Superleague και για τον Παναθηναϊκό, που φιλοξενεί σε ένα ιδιαίτερα κομβικό παιχνίδι τον Ολυμπιακό με στόχο την 3η θέση που του εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά πριν την “αιώνια” μάχη στη Λεωφόρο οι φίλοι του Τριφυλλιού θα βρίσκονται… επί ποδός.

Η Θύρα 13 έχει εξαγγείλει εδώ και μέρες συλλαλητήριο κατά της διοίκησης του συλλόγου για σήμερα το μεσημέρι, έχοντας ένα και μοναδικό αίτημα: την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από το τιμόνι της ΠΑΕ.

Οι φίλοι των Πρασίνων βρίσκονται στα “κάγκελα” μετά και τη φετινή απώλεια του πρωταθλήματος, με τον Παναθηναϊκό να συμπληρώνει πια 14 χρόνια μακριά από την κορυφή, έχοντας τα 12 εξ αυτών τον σημερινό πρόεδρό του στην ηγεσία.

Ο κόσμος του Τριφυλλιού ζητάει από τον Γιάννη Αλαφούζο να πουλήσει τις μετοχές του στην ΠΑΕ και να αποχωρήσει από τον σύλλογο, καλώντας όλους τους φίλους της ομάδας να συγκεντρωθούν σήμερα (19/5) στις 3 το μεσημέρι στο Πεδίο του Άρεως, πριν… ανηφορίσουν με προορισμό το γήπεδο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η προηγούμενη φορά που προέβησαν σε ανάλογη κίνηση οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν πριν από 16 χρόνια, στις 13 Απριλίου 2008, με συλλαλητήριο ξανά στο Πεδίο του Άρεως από 30.000 κόσμο, δρομολογώντας την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από την διοίκηση, για να ακολουθήσει η εποχή της πολυμετοχικότητας.

To Top