Ενημέρωση για τα εκδοτήρια στο ματς με τον Άρη

Ο ΟΦΗ με ανακοίνωση του ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που θα βρίσκονται και σήμερα τα εκδοτήρια μετά τις 13:00, για το ματς με τον Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν την σημερινή (14/12, 17:15) αναμέτρηση με τον Άρη, για τις τιμές των εισιτηρίων και για τα φυσικά σημεία πώλησης αυτών.

Από τις 10:00 το πρωί ως τις 13:00 το μεσημέρι οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους και την Κάρτα Φίλου από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9 «Ευγένιος Γκέραρντ».

Από τις 13:00 και μετά θα λειτουργήσουν δυο εκδοτήρια περιμετρικά του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» αποκλειστικά για την έκδοση εισιτηρίων (όχι για την Κάρτα Φίλου ΟΦΗ).

Το πρώτο εκδοτήριο θα βρίσκεται μεταξύ των οδών «Καντάνου» και «Έλλης Αλεξίου», εντός του parking της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της Θύρας 9 «Ευγένιος Γκέραρντ».

Το δεύτερο εκδοτήριο θα βρίσκεται μεταξύ των οδών «Καντάνου» και «Σμυριλίου», λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της Θύρας 4, στη γωνία με τη Θύρα 3.

Για σήμερα, Σάββατο (14/12), οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα «ΟΦΗ – Άρης» έχουν ως εξής:
ΘΥΡΑ 1 , 4 και 5: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 15€, ΠΑΙΔΙΚΟ 7,5€
ΘΥΡΑ 6: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 20€, ΠΑΙΔΙΚΟ 10€
ΘΥΡΑ 2 , 3 και 8: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 30€, ΠΑΙΔΙΚΟ 15€
ΘΥΡΑ 7Α, Β & 9 VIP “Ευγένιος Γκέραρντ”: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 40€
ΘΥΡΑ 9 VVIP “Ευγένιος Γκέραρντ”: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 60€

Προσοχή: Για την αποφυγή του συνωστισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου από τις 13:00 μετά το μεσημέρι, ΔΕΝ θα εκδίδονται εισιτήρια στο γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που στεγάζεται στο γήπεδο, δίπλα από την είσοδο της Θύρας 9. Το γραφείο αυτό θα λειτουργήσει ΜΟΝΟ για όσους επιθυμούν την έκδοση της «Κάρτας Φίλου ΟΦΗ».

Προτιμήστε την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου σας
Εκτός από τα φυσικά σημεία πώλησης η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σας συνιστά την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου σας, είτε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.ofifc.com/tickets) είτε από την ιστοσελίδα της Ticketmaster (https://www.ticketmaster.gr/).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

#oficrete #oficretefc #ofifc #ofitickets #superleague #superleaguegreece #greece #football #crete

To Top