Εντολή από τη νέα διοίκηση στην ίδια νομική επιτροπή για το 99! Αργυριάδης: “Όλοι μαζί για την σωτηρία του Άρη”

Με την ίδια νομική επιτροπή που ξεκίνησε τη μάχη του άρθρου 99 θα συνεχίσει ο Άρης. Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ανανέωσε την εντολή της προς την τριμελή νομική επιτροπή (Αργυριάδης, Τσομίδης, Χριστοφορίδης).

Όπως είναι γνωστό, την Παρασκευή 12 Απρίλιου είναι η μέρα εκδίκασης της υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

Ήδη από την περασμένη βδομάδα, οι νομικοί του Άρη (Αργυριάδης, Τσομίδης, Χριστοφορίδης) έχουν παραδώσει στον πρώην πρόεδρο Γιάννη Ψηφίδη όλους τους φακέλους με τις νομικές υποθέσεις που χειρίζονταν. Πρώτος στην λίστα, φυσικά, ο φάκελος του άρθρου 99. Η αλλαγή διοικήσεων θα δρομολογήσει και την παράδοση-παραλαβή των υποθέσεων.

Στο πλαίσιο αυτό και ενώ μπήκαμε στην τελευταία βδομάδα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης, υπήρξε σήμερα επικοινωνία του νυν προέδρου Λάμπρου Σκόρδα με τον νομικό Αργύρη Αργυριάδη, προκειμένου να υποστηρίξει την υπόθεση την ερχόμενη Παρασκευή στο δικαστήριο για λογαριασμό της ΠΑΕ.

Η νέα διοίκηση ΠΑΕ έδωσε έγγραφη εντολή, στην οποία εγκρίνει την εκπροσώπησή της στο δικαστήριο από τους Αργυριάδη, Τσομίδη, Χριστοφορίδη. Επίσης εγκρίνει το δικόγραφο όπως έχει ήδη κατατεθεί και θα συζητηθεί την Παρασκευή, αλλά και το μπίζνες πλαν.

Ο Αργύρης Αργυριάδης σχολιάζοντας στο PRESSARIS τόνισε ότι: “Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. O στόχος όλων κοινός μας είναι κοινός να κερδίσει η κίτρινη ΠΑΕ τη μάχη της επιβίωσής της και της σωτηρίας. Θα παλέψουμε με όλα τα νομικά όπλα για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99”.

To Top