ΜΠΑΣΚΕΤ

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Σταμάτης ενόψει Ιωνικού, εκτός ξανά ο Λιτλ

Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Δημήτρη Σταμάτη στον σαββατιάτικο αγώνα του Άρη με τον Ιωνικό καθώς οι εξετάσεις του παίκτη δεν ήταν ενθαρρυντικές.

Απών ήταν ξανά λόγω ίωσης ο Μάριο Λιτλ από την σημερινή προπόνηση, ενώ οι Σιδηροηλίας και Τσιρογιάννης συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: «Με μια μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (07/04) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό (10/04, 17:00, ΕΡΤ3), που θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall», για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Δημήτρης Σταμάτης, έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ομάδα της Νίκαιας. Ο 25χρονος παίκτης υποβάλλεται σε θεραπείες και θα προπονείται μόνος του, μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζει.

Ο Mario Little απουσίασε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα από την προετοιμασία, εξαιτίας της ίωσης, που τον ταλαιπωρεί. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Γιάννης Σιδηροηλίας και ο Κώστας Τσιρογιάννης.

Αύριο (08/04), θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση. Πριν απ’ αυτή, τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού».

To Top