ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

«Εξαφανίστηκε» η πρώτη παρτίδα των θρυλικών εμφανίσεων της Γάνδης!

Σολντ άουτ σε τρία 24ωρα έγινε η φανέλα του Άρη από τη χρονιά 1987-88, του φάιναλ φορ της Γάνδης, που διέθεσε στον κόσμο της ομάδας ο Ερασιτέχνης.

Η ανακοίνωση: “Ήταν μία κίνηση που ο κόσμος του Άρη περίμενε για πολλά χρόνια. Και η ανταπόκρισή του στο πρώτο «κύμα» ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Την Παρασκευή (22/1) βγήκαν προς διάθεση οι φανέλες του Άρη από τη χρονιά 1987-88, όπου ο Αυτοκράτορας πήγε στο πρώτο Final Four Κυπέλλου Πρωταθλητριών της ιστορίας του, στη Γάνδη. Οι φίλοι του Άρη έδειξαν «με το καλημέρα» τη «δίψα» τους για την αγορά των θρυλικών εμφανίσεων. Αποτέλεσμα, μέσα σε λιγότερο από δύο μέρες, η πρώτη «παρτίδα» να έχει εξαφανιστεί!

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία παραγωγής και έλευσης νέων αποθεμάτων. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να συνεχίσουν τις παραγγελίες τους, είτε μέσω της VIVA, είτε μέσω της διαδικασίας του Click Away. Στη δεύτερη περίπτωση, μπορεί να γίνει, μπορεί να γίνει τηλεφωνική παραγγελία στο 2310 305402 και ο φίλος του Άρη να περάσει από τα γραφεία του Α.Σ. για να παραλάβει τη φανέλα του, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του Ερασιτέχνη. Λόγω των μαζικών παραγγελιών, ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν καθυστέρηση στην παραλαβή.

Ο Α.Σ. Άρης οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο για τη συγκινητική ανταπόκρισή του. Κάθε σπίτι φίλου του Άρη πρέπει να έχει τη θρυλική εμφάνιση της Γάνδης και είμαστε ακόμα στην αρχή…”.

To Top