«Εξετάζει την περίπτωση του Μπράιαντ Ντάνστον ο Παναθηναϊκός»

Eδώ και αρκετές εβδομάδες, ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του Γιόνας Βαλαντσιούνας, προσπαθώντας να ολοκληρώσει μία πολύ δύσκολη μεταγραφή, για την οποία οι πιθανότητες ωστόσο δεν είναι πλέον υπέρ του.

Η ισπανική «Mundo Deportivo» βάζει στο «κάδρο» για τους «πράσινους» και ένα ακόμη όνομα ψηλού, αυτό του Μπράιαντ Ντάνστον. Ο 39χρονος σέντερ έχει μείνει ελεύθερος από τη Ζάλγκιρις, και ο «επτάστερος» φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του ως μία συμπληρωματική λύση στη φροντ λάιν.

Φυσικά, ενδεχόμενη κίνηση για τον Ντάνστον είναι άσχετη με την υπόθεση Βαλαντσιούνας, καθώς ο πρώην παίκτης του Άρη και του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να αποκτηθεί ως back-up του Ματίας Λεσόρ, αλλά ως μία έξτρα λύση στη γραμμή ψηλών της ομάδας, όπως έγινε και την περασμένη σεζόν με τον Τίμπορ Πλάις.

Ο Ντάνστον γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, καθώς έπαιξε για δύο χρόνια (2013-15) στον Ολυμπιακό, ενώ έχει συνεργαστεί πολύ επιτυχημένα με τον Εργκίν Αταμάν στην Αναντολού Εφές, κατακτώντας μαζί του δύο φορές την Ευρωλίγκα. Παράλληλα, διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Κώστα Σλούκα, έχει παντρευτεί Ελληνίδα, και ενδέχεται να μπορεί να αγωνιστεί στη χώρα μας ως Έλληνας.

Όσα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα:

«Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ που αγωνίστηκε στη Ζάλγκιρις την περασμένη σεζόν. Ο Μπράιαντ Ντάνστον, ένας από τους κορυφαίους σέντερ που έχουν αγωνιστεί στην Ευρώπη τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, ενδέχεται να επανενωθεί με τον προπονητή που τον οδήγησε στις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

Ο 39χρονος βετεράνος ύψους 2,03 μ. ενδέχεται να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού του Εργκίν Αταμάν, μετά το τέλος της παρουσίας του στη Ζάλγκιρις Κάουνας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Λιθουανίας.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά ενίσχυση στη frontline και ο Αταμάν έχει στραφεί σε έναν παλιό γνώριμό του, τον οποίο είχε υπό τις οδηγίες του στην Αναντολού Έφες από το 2018 έως το 2023. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η τουρκική ομάδα κατέκτησε δύο φορές την EuroLeague».

To Top