ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εξετάζεται από τον Άρη και η περίπτωση του Μπίαρσμιρ… (videos)

Ο Άρης αναζητά τον ποδοσφαιριστή με τον οποίο θα ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνάς του και μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και εξετάζεται, ως εναλλακτική, είναι αυτή του Ματίας Μπίαρσμιρ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο 33χρονος στόπερ (3/1/86, 1.86 m) αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην Τουρκία και την Σίβασπορ, έχοντας 28 συμμετοχές φέτος και 34 την σεζόν 2017/18. Πλέον είναι ελεύθερος καθώς το συμβόλαιό του με τους Τούρκους ολοκληρώθηκε και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, όπως δήλωσε ο ίδιος πρόσφατα σε συνέντευξή του.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε και στον Παναθηναϊκό (36 συμμετοχές), από τον οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012.

Ο Ματίας Μπίαρσμιρ άρχισε την καριέρα του από μια ερασιτεχνική ομάδα την Γκρίσμας. Έπειτα πήγε στην Χουσκβάρνα και έμεινε εκεί από το 2002 έως το 2004. Είχε 37 συμμετοχές στην Χουσκβάρνα. Μετά έκανε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του και πήγε στην Γκέτεμποργκ. Σε τέσσερα χρόνια είχε 104 συμμετοχές και 3 γκολ. Στις 15 Ιουλίου 2009, υπέγραψε ένα 4-ετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Την πρώτη χρονιά είχε 25 συμμετοχές. Το 2010 δόθηκε δανεικός στην Ρόσενμποργκ, όπου είχε 9 συμμετοχές. Έχει υπάρξει τρεις φορές διεθνής με την ανδρών της Σουηδίας.

 

 

 

 

To Top