ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εξετάσεις στα πέλματα για τους παίκτες του Άρη, αλλά και στις ακαδημίες!(photo)

Εξετάσεις στα πέλματα για τους παίκτες του Άρη, αλλά και στις ακαδημίες!

Όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

“Στο πλαίσιο της παροχής υψηλών ιατρικών υπηρεσιών προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το “ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΧΑΛΚΙΔΑΣ”.

Η ποδολογία-ποδιατρική είναι κλάδος υγείας, που έρχεται να συνεπικουρήσει με διάφορες ειδικότητες, όπως Παθολόγους, Διαβητολόγους, Ορθοπεδικούς κ.τ.λ. με εξειδίκευση στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία παθήσεων των κάτω άκρων.

Πρόεδρος του Κέντρου είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μάζης, ειδικός Ποδολόγος, μέλος του Γερμανικού Συλλόγου Ποδολόγων και τέως επιστημονικός συνεργάτης του “Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών”, “Ιασώ General” και “Νοσοκομείου Χαλκίδας”.

Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία σε παθήσεις άκρου ποδός (αθλητικές κακώσεις, Βλαισος Μέγας Δάκτυλος, μεταταρσαλγία, εκπυρήνωση τύλων, προβλήματα ονύχων, εμβιομηχανική ανάλυση στάσης και βάδισης) και με εξειδίκευση στην φροντίδα διαβητικού ποδιού στην Διαβητολογική Κλινική του Αγ. Αντωνίου στη Βόρεια Βεστφαλία Γερμανίας.

Διαθέτει δύο άρτια εξοπλισμένα ποδολογικά κέντρα σε Αθήνα και Χαλκίδα, όπου προσφέρονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με την βοήθεια σύγχρονου εξοπλισμού και ακολουθώντας φυσικά όλους τους κανόνες υγιεινής.

Πριν αναχωρήσουν για τα 3-5 Πηγάδια, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας υποβλήθηκαν σε πελματογράφημα στο “Δασυγένειο”, ενώ στις ίδιες εξετάσεις θα υποβληθούν και οι ποδοσφαιριστές της Κ 19, Κ 17 και Κ 15.

Με δήλωσή του στο www.arisfc.com.gr, ο κ. Μάζης, ανέφερε:

“Μετά την τιμητική πρόσκληση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να ενισχύσω την επιστημονική ομάδα του ομίλου τους με τις υπηρεσίες μου θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο, κ. Καρυπίδη, Υπεύθυνο Κτιριακών Υποδομών και Εγκαταστάσεων, κ. Παντζαρτζίδη, και τον Τεχνικό Διευθυντή, κ. Χαριστέα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να αναλάβω τον ποδολογικό έλεγχο των παικτών. Εύχομαι από καρδιάς στον ΑΡΗ μόνο επιτυχίες τη νέα σεζόν”.

To Top