“Εξυγιαντές” σας… βλέπουνε! Στην Αθήνα το ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ λόγω… ΕΜΥ!

Το τερματίζουν οι “εξυγιαντές”! Σύμφωνα με πληροφορίες το ματς πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον ΠΑΟΚ δεν θα γίνει στους «Ζωσιμάδες» αλλά στην Αθήνα με πιο πιθανή έδρα με αυτή του Ατρομήτου. Αμεσα η απόφαση… 

To ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε μιας και σύμφωνα με τους διαιτητές εγκυμονούσαν κίνδυνοι για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Την στιγμή βέβαια, που με χειρότερες από σήμερα συνθήκες, εξαναγκάστηκε να παίξει ο Άρης στον βούρκο, μερικές βδομάδες πριν. προφανώς, οι παίκτες του Άρη είναι… εξωγήινοι και δεν συντρέχει λόγος σωματικής ακεραιότητας!

Και επειδή η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι τέτοια που πιο πιθανό είναι να επιδεινωθεί παρά να βελτιωθεί μέχρι την Δευτέρα παίζει δυνατά το σενάριο το ματς να διεξαχθεί κανονικά, αλλά στην Αθήνα! Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές το γήπεδο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να γίνει ο αγώνας είναι αυτό του Περιστερίου. Αυτό προφανώς δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ! Να αλλάζει η έδρα ενός αγώνα πέντε μέρες πριν λόγω των προβλέψεων της ΕΜΥ!

Ωστόσο για να οριστικοποιηθεί μια τέτοια απόφαση θα πρέπει η διοίκηση του ΠΑΣ να περιμένει την απόφαση από τον γεωπόνο του γηπέδου. Δεδομένα θα γινόταν αλλαγή έδρας εάν το ΠΑΣ-Παναθηναϊκός διεξαγόταν κανονικά, ωστόσο και πάλι δύσκολα θα βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος.

To Top