Εξώδικο Παπαστεριανού, Γιάκομπ, και άλλων επτά κατά Ηρακλή για “παράνομη επιστροφή”

Εξώδικο προς την ΕΠΟ, την Football League, την Super League, την ΕΕΑ τον Yφυπουργό Αθλητισμού, την FIFA, την NOVA, τον ΟΠΑΠ και τον ΠΣΑΠ έστειλαν μέσω του δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου εννέα πρώην παίκτες του Ηρακλή.

Ανάμεσά τους είναι ένας νυν κίτρινος (Παπαστεριανός) και δυο πρώην (Γιάκομπ, Πίτου Γκαρσία). Πρόκειται για τους εξής παίκτες: Παπαστεριανός, Γιάκομπ, Μάρα, Σουάρες, Αραμπατζής, Κυργιαζής, Γκαρσία, Τσίτας και Μπαντής

Στο εξώδικο που είναι πέντε σελίδες και δημοσιεύεται από την ιστοσελίδα SoccerPlus οι ποδοσφαιριστές, αφού αναφέρουν ότι υπάρχουν αποφάσεις επιτροπών της ΕΠΟ και πολιτικών δικαστηρίων για χρήματα που ουδέποτε τους κατέβαλε η ΠΑΕ Ηρακλής, αναφέρονται στην συγχώνευση του Ηρακλή με την ΑΕ Ποντιών Κατερίνης και την μετονομασία σε ΑΕΠ Ηρακλής, την οποία θεωρούν παράνομη.

Όπως παράνομη θεωρούν και την απόφαση τοποθέτηση της ΠΑΕ Ηρακλης στη Football League χωρίς να διευκρινίζεται η νομική της υπόσταση, το ΑΦΜ και αλλά.

Επίσης ισχυρίζονται ότι από κανέναν φορέα δεν τέθηκε ως προϋπόθεση η εξόφληση όλων των τελεσίδικων αποφάσεων υπέρ των ποδοσφαιριστών και ζητούν την απόφαση οργάνων της ΕΠΟ που ενέκρινε την συγχώνευση με ποιο ΑΦΜ και με ποια νομική μορφή μετείχε η ομάδα στην Football League 2.

Σε αντίθετη περίπτωση οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν ότι θα κάνουν ασφαλιστικά μέτρα, αγωγές, προσφυγή στην ΕΕΑ και καταγγελίες στην FIFA  προς αποκατάσταση των δικαιωμάτων τους.

To Top