ΕΟΚ σε Αναστόπουλο: «Δεν έχετε συμπεριληφθεί στους πίνακες», προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο διαιτητής

Η ΕΟΚ ενημέρωσε τον Παναγιώτη Αναστόπουλο πως δεν έχει συμπεριληφθεί στους πίνακες των διαιτητών για την Stoiximan Basket League της ερχόμενης σεζόν. Σκέφτεται την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ο έμπειρος ρέφερι.

Οριστικά εκτός της λίστας των διαιτητών που θα διευθύνουν αγώνες της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ τη σεζόν 2021-22, έμεινε ο Παναγιώτης Αναστόπουλος.

Μετά το «όχι» της ΟΔΚΕ, εισέπραξε την ίδια απάντηση και από την ΕΟΚ, καθώς παρά το γεγονός ότι εξέφρασε την πρόθεσή του να συνεχίσει να σφυρίζει αγώνες της Stoiximan Basket League, έχει ξεπεράσει το όριο των 50 ετών.

«Σε απάντηση του εγγράφου σας, σάς ενημερώνουμε ότι δεν έχετε συμπεριληφθεί στους πίνακες αξιολογημένων διαιτητών για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 που μας διαβιβάστηκαν στην ΟΔΚΕ» αναφέρει η ομοσπονδία στην απάντησή της προς τον πολύπειρο διαιτητή.

Την απόφαση να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να διεκδικήσει την δικαίωσή του και να συνεχίσει να σφυρίζει αγώνες της Stoiximan Basket League, πήρε ο Παναγιώτης Αναστόπουλος!

ΟΔΚΕ και ΕΟΚ, θυμίζουμε, ενημέρωσαν τον ρέφερι πως μένει οριστικά εκτός της λίστας των διαιτητών για το πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου, η υπόθεση, ωστόσο, δεν τελειώνει εδώ, με τον Αναστόπουλο να κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ.

Άλλωστε, ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει ενεργός και πλέον το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) θα αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει να διευθύνει αγώνες.\

To Top