ΕΟΚ σε Βασιλειάδη: “Δεν έχουμε αντίρρηση για την αναδιάρθρωση”

ΕΟΚ και Υφυπουργείο Αθλητισμού αντάλλαξαν τις απαραίτητες επιστολές και πλέον ο Γιώργος Βασιλειάδης και η κυβέρνηση έχουν το μπαλάκι στην πλευρά τους.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ και ρώτησε αν συμφωνεί με την αναδιάρθωση της Basket League, η Ομοσπονδία ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία αντίρρηση και πλέον το μπαλάκι βρίσκεται στην πλευρά της κυβέρνησης, με τον χρόνο και τις επικείμενες εκλογές όμως να μην βοηθούν ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Η ΕΟΚ προώθησε την επιστολή του ΕΣΑΚΕ στον Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης έστειλε άλλο χαρτί, προκειμένου να ζητήσει τη θέση της Ομοσπονδίας: “Σε απάντηση του εγγράφου σας, σάς γνωρίζουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας είναι η σύμφωνη γνώμη της οικείας Ομοσπονδίας και η λήψη σχετικής απόφασης από το αρμόδιο όργανο“, ανέφερε το Υφυπουργείο, που ήθελε να έχει την απαραίτητη κάλυψη, ώστε να μην παρέμβει στο αυτοδιοίκητο. Η  ΕΟΚ απάντησε πως δεν έχει καμία αντίρρηση και πλέον όλα εξαρτώνται από τον Γιώργο Βασιλειάδη και την κυβέρνηση.

Καλά όλα αυτά, όμως το περιβάλλον δεν είναι κατάλληλο για αλλαγές στη νομοθεσία και ουδείς γνωρίζει αν θα προλάβει το Υπουργείο να προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση. Κι αυτό διότι οι εκλογές έχουν προκηρυχθεί για τις 7 Ιουλίου, συνεπώς μοιάζει δύσκολο να γίνει οτιδήποτε.

To Top