Επίθεση από τον πρόεδρο της UEFA στις αγγλικές ομάδες

Μιλώντας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, επιτέθηκε στις αγγλικές ομάδες για τη στάση τους απέναντι στην Ομοσπονδία, με αφορμή τον τελικό του Europa League στο Μπακού.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε τόσο στην Άρσεναλ, όσο και στην Τσέλσι, η διεξαγωγή του τελικού του Europa League στο Μπακού. Η απόσταση από την Ευρώπη, το κόστος του ταξιδιού, αλλά και η ώρα διεξαγωγής του τελικού, δυσαρέστησαν τους Άγγλους που τα έβαλαν με την UEFA.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μιλώντας στην Οξφόρδη, επιτέθηκε με τη σειρά του στους αγγλικούς συλλόγους για τη στάση που κρατούν, τονίζοντας ότι δεν βοηθούν με τον τρόπο τους το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

«Με υποστήριξε το 75% των Ομοσπονδιών και η Αγγλία ήταν απέναντι μου στηρίζοντας τον αντίπαλο μου. Όποτε έχουμε αγγλικούς συλλόγους έχουμε καταγγελίες. Αυτό είναι τρελό. Δεν βοηθάτε τους εαυτούς σας, αλλά ούτε και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με αυτό. Αποφασίσαμε να παίξουμε στο Μπακού σε ένα γήπεδο μεγαλύτερο από 70.000 θέσεις. Στην Αγγλία υπάρχει ένα μόλις μεγαλύτερο από αυτό. Διαμαρτυρήθηκαν για την ώρα διεξαγωγής. Αν το παιχνίδι γινόταν στο Λονδίνο και έπαιζαν ομάδες του Αζερμπαϊτζάν δεν θα διαμαρτύρονταν για κάτι τέτοιο» ανέφερε ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

 

To Top