Επίσημη αποχώρηση των Ίντερ και Ατλέτικο από την European Super League

Μια-μια αποχωρούν οι ομάδες από την European Super League. Ίντερ και Ατλέτικο με ανακοίνωση γνωστοποίησαν ότι δεν θα πάρουν μέρος στη νεοσύστατη διοργάνωση ποδοσφαίρου και επίσημα.

Μετά τις αγγλικές ομάδες άρχισε και η ισπανική… υποχώρηση. Η Ατλέτικο Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστή την απόφασή της να αποχωρήσει από την European Super League.

«Η διοίκηση της Ατλέτικο μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της το πρωί της Τετάρτης αποφάσισε επίσημα να επικοινωνήσει με την ESL και τις άλλες ομάδες της για να ενημερώσει στην αποχώρησή της από το πρότζεκτ», αναφέρει.

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την απόφασή να εισχωρήσει στο πρότζεκτ την περασμένη Δευτέρα λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα τα οποία όμως δεν ισχύουν πια σήμερα», εξηγεί και καταλήγει με την αναφορά ότι οι παίκτες, το προσωπικό και το προπονητικό επιτελείο εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίηση τους για την σχετική εξέλιξη.

Και οι νερατζούρι έγιναν η πρώτη ιταλική ομάδα που αποχωρεί και ακολούθησαν τον δρόμο των έξι αγγλικών ομάδων που αποχώρησαν την Τρίτη από το ESL, όπως και την Ατλέτικο.

To Top