ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Επαφές του Άρη με τον Ατρόμητο για Κεσχρίντα»

Επαφές του Άρη με τον Ατρόμητο για τον Ουαζντί Κεσχρίντα αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της Τυνησίας.

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα «www.ettachkila.com», αναφέρεται ότι ο δεξιός μπακ του Ατρόμητου είναι στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης, ενώ στο ρεπορτάζ έχουν βάλει στο κόλπο και τους δύο αιώνιους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται αναλυτικά: «Ο Τυνήσιος δεξιός του Ατρόμητου Ουαζντί Κεσχρίντα θα μπορούσε ν’ αλλάξει σύλλογο στην Ελλάδα και να πάρει την κατεύθυνση του Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο Τυνήσιος διεθνής του Ατρόμητου ήταν το αντικείμενο μιας πρώτης προσέγγισης του Άρη Θεσσαλονίκης. Πέμπτος την τελευταία σεζόν στο πρωτάθλημα, στον ελληνικό σύλλογο αρέσει το προφίλ του πρώην παίκτη της Ετουάλ και μάλιστα έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την ομάδα του.

Έχοντας φτάσει το περασμένο καλοκαίρι από τη Σαλερνιτάνα, ο Κεσχρίντα, έχει αναπτύξει μια γεμάτη σεζόν στον Ατρόμητο. Αν κι έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον σύλλογό του, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρώτησαν επίσης για την κατάσταση του Τυνήσιου. Ένα ενδιαφέρον που μπορεί γρήγορα να μοιραστεί ο παίκτης».

Ο 27χρονος (5/11/95) δεξιός μπακ, λοιπόν, ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Ατρόμητο, ως ελεύθερος από τη Σαλερνιτάνα (20 ματς). Είχε κάνει τεράστια καριέρα στην Ετουάλ (124 αγώνες, 4 γκολ, 13 ασίστ), ενώ στον Ατρόμητο τη σεζόν που πέρασε μέτρησε 32 αγώνες, 1 γκολ και 3 ασίστ.

To Top