Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη – Εμβόλισαν όχημα (video)

Σκηνές από ταινία θυμίζει περιστατικό με καταδίωξη οχήματος και πυροβολισμούς, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε περιοχή της Σταυρούπολης στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία και τις συγκεχυμένες πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, το περιστατικό έγινε λίγη ώρα μετά τις 23.00, όταν ένα μαύρο όχημα καταδίωκε ένα άλλο (λευκό, σύμφωνα με τις πληροφορίες) αυτοκίνητο σε περιοχή της Σταυρούπολης. Μάλιστα, ο οδηγός του μαύρου οχήματος εμβόλισε αρκετές φορές το άλλο όχημα στην προσπάθειά του να το ακινητοποιήσει. Στο λευκό όχημα επέβαιναν μια γυναίκα με τη μητέρα της (και οι δύο είναι φέρεται να είναι Ρομά).

Τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν επί της οδού Δενδροποτάμου, με κατεύθυνση προς την οδό Καραολή και Δημητρίου. Εν τέλει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες ακινητοποιήθηκε περίπου στο ύψος του Εβραϊκού Νεκροταφείου. Οι επιβαίνοντες στο μαύρο όχημα (επίσης Ρομά) κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τις δύο γυναίκες. Λίγο αργότερα, στο σημείο έφτασε και τρίτο όχημα από το οποίο κατέβηκε ένας άντρας που κρατούσε καραμπίνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και αυτός απείλησε τις δύο γυναίκες και, μάλιστα, πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα. Παράλληλα, φέρεται να έστρεψε την καραμπίνα και προς την πλευρά περαστικών που σταμάτησαν να δούνε τι είχε συμβεί.

Στη συνέχεια, τα άτομα που απείλησαν τις γυναίκες μπήκαν ξανά στα οχήματά τους και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας και οι δράστες της επίθεσης αναζητούνται.

To Top