Επικές δηλώσεις από τον Σκαλόνι για τον Μέσι!

Για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια, Αργεντινή μίλησε ο τεχνικός της «αλμπιτσελέστε», Λιονέλ Σκαλόνι.

Ο Σκαλόνι μίλησε στους δημοσιογράφους ενόψει της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Παναμά στο «Μας Μονουμεντάλ», το οποίο έχει πλέον ανακαινιστεί, λέγοντας, μεταξύ άλλων πως ο Μέσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την πατρίδα του, ενώ σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη, θα προσπαθήσει ο ίδιος να τον μεταπείσει.

«Ο Λέο είναι καλά, είναι εδώ για να παίξει. Θα συνεχίσει να έρχεται κι όταν αλλάξει γνώμη θα προσπαθήσω να τον πείσω», είπε χαρακτηριστικά ο Σκαλόνι.

«Όσοι από εμάς είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στους δρόμους της Αργεντινής, η αλήθεια είναι ότι νιώσαμε τεράστια χαρά. Οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι και μας βλέπουν, κατά κάποιο τρόπο, σαν ήρωες. Και μας κάνει χαρούμενους επειδή τους δώσαμε χαρά και κρατάει ακόμα. Θα ήθελα και τα παιδιά να μπορέσουν να δουν την αναγνώριση του κόσμου, γιατί είναι απίστευτο», συμπλήρωσε.

Και καταλήγοντας επισήμανε: «Μου αρέσει που φαίνεται ότι η Εθνική Αργεντινής ανήκει σε όλους, που ο κόσμος έχει ακόμα αυτή τη χαρά και τον ενθουσιασμό, σαν να ήταν η πρώτη φορά. Μου αρέσει που οι οπαδοί βλέπουν ότι οι παίκτες είναι ένα δικό τους κομμάτι. Τους ευχαρίστησα ξανά που κέρδισαν τον τίτλο, τώρα είναι μέρες γιορτών, αλλά αυτό συνεχίζεται. Τώρα θα μας κοστίσουν περισσότερο από ποτέ γιατί θα θέλουν να μας κερδίσουν πολύ περισσότερο. Η φανέλα της Αργεντινής δεν σε αφήνει να μην δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η γιορτή και όλα αυτά είναι καλά, αλλά εμείς στο γήπεδο πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας».

To Top