Επιτεύχθηκε η άρση του απαγορευτικού, αλλά η FIBA… παραμονεύει και επιτηρεί

Το απαγορευτικό μεταγραφών αποτελεί παρελθόν από χθες για την ΚΑΕ Άρης, λύνει πολλά προβλήματα στο αγωνιστικό τμήμα, γιατί πλέον υπάρχει ελευθερία κινήσεων και επιλογών στη μεταγραφική αγορά, ωστόσο πρέπει να τονιστεί ότι οι κίτρινοι παραμένουν υπό στενή επιτήρηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Ο Άρης έχει να διαχειριστεί πλέον την πορεία τεσσάρων διακανονισμών, πέρα από όλους αυτούς που υπάρχουν στο άρθρο 99 ή έχουν επιτευχθεί με τους όρους του άρθρου 99. Αυτοί οι τέσσερις διακανονισμοί (Μπετς, Σκορδίλης, Μάιλς, Ντάνστον) για το αγωνιστικό κομμάτι του Άρη είναι ίσως οι πιο σημαντικοί να τηρούνται, διότι αν παρουσιαστεί ασυνέπεια στις πληρωμές και οι παίκτες ενημερώσουν την FIBA, τότε σχεδόν αυτόματα θα μπει ο Άρης σε νέες περιπέτειες, φυσικά με νέα απαγόρευση μεταγραφών και επιβολή χρηματικού προστίμου.

Οι κίτρινοι θα βρίσκονται υπό στενή επιτήρηση για τον επόμενο χρόνο, διότι στην πλειοψηφία τους οι πληρωμές των διακανονισμών είναι προγραμματισμένοι να γίνουν κυρίως στην διάρκεια της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.To Top