Επόμενος σταθμός στην Ξάνθη για εγγραφή νέων μελών στον ΑΣ Άρης

Ο επόμενος σταθμός για την εγγραφή νέων μελών στον ΑΣ Άρης είναι η πόλη της Ξάνθης με αφορμή τον αγώνα Κυπέλλου των «κιτρινόμαυρων» στις 8/1.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναφέρεται σχετικά: «Η δράση του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την εγγραφή νέων μελών και την ανανέωση συνδρομών στο θεματοφύλακα του συλλόγου, αλλά και τη διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζεται στην Ξάνθη.

Με την ευκαιρία του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας με την ακριτική ομάδα, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος, θα βρεθεί την προσεχή Τετάρτη (08/01) από τις 15:00 έως τις 19:30 στα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων ΑΡΗ Ξάνθης, στο κέντρο της πόλης.

Εκεί, οι φίλοι του συλλόγου μας από την Ξάνθη, αλλά και τις γύρω περιοχές, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ και να ανανεώσουν τις συνδρομές τους, ώστε να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική της «μάνας» του συλλόγου, αλλά και να έρθουν ακόμα πιο κοντά στον Ερασιτέχνη και το σύλλογο γενικότερα.

Το «κιτρινόμαυρο» στοιχείο είναι έντονο στην Ξάνθη και περιμένουμε τη μαζική ανταπόκριση των φίλων του συλλόγου μας για εγγραφές στον Α.Σ., ανήμερα ενός πολύ σημαντικού αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας για τη φετινή σεζόν».

To Top