ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Εσφιξαν” στην Λαμία μετά την ήττα, σε… άλλο γήπεδο ο Κόλτσης

“Εσφιξαν” στην Λαμία μετά την ήττα από τα Τρίκαλα και σύμφωνα με τις ανταποκρίσεις από την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, σε… άλλο γήπεδο ήταν ο Γιώργος Κόλτσης.

Διαβάστε τι μεταδίδει το sportrikala.gr:

“Η πρωτοπόρος και συμπαθής ομάδα της Λαμίας σε όλο το παιχνίδι (90 λεπτά) έχει να επιδείξει μία φάση στην οποία θα μπορούσε να της δοθεί πέναλτι ενώ ταυτόχρονα τα Τρίκαλα έχασαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες για δεύτερο και τρίτο γκολ. Και όμως ο βοηθός του Τεννέ, ο κ. Κόλτσης μίλησε για άδικο αποτέλεσμα!!!

Αναλυτικά είπε: « Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που τελευταία είχε μόνο θετικά αποτελέσματα και καλή ψυχολογία. Τους έχει φύγει το άγχος του πρωταθλητισμού, παίζουν απελευθερωμένα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, βρεθήκαμε πίσω νωρίς στο σκορ, προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα κάτω αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Θεωρώ άδικο για την ομάδα μας ότι χάσαμε, έγινε ένα καθαρό πέναλτι στον Βασιλόγιαννη το οποίο δεν δόθηκε και το οποίο θα μπορούσε να αλλάξει την εξέλιξη του αγώνα, δεν πήραμε τίποτα είμαστε όλοι στεναχωρημένοι, πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας, η τύχη είναι στα χέρια μας.»

Για το πέναλτι που έκανε ο Μπλάζιτς πάνω στον Στεφάνοβιτς είπε ότι δεν είχε άποψη|.

Από κει και πέρα σημείωσε:

“Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας. Η τύχη είναι στα χέρια μας και όπως έχουμε κάνει, είμαστε σε θέση να κάνουμε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο. Μπορεί να μην είχαμε πολλές τελικές, αλλά πιέσαμε πάρα πολύ τον αντίπαλο. Αν ήμασταν λίγο πιο ήρεμοι στην τελική πάσα η υπεροχή μας θα είχε μετουσιωθεί σε γκολ.

Νομίζω το αποτέλεσμα στην Ελευσίνα ήταν άτυχο και συμβαίνουν αυτά. Δεν μπορούμε συνέχεια να κερδίζουμε. Είμαστε καλά και τα παιδιά είναι ενωμένα για να πανηγυρίσουμε στο τέλος την άνοδο. Το +8 ήταν για τους άλλους. Δεν κοιτάμε τη διαφορά με τις ομάδες οι οποίες είναι απο πίσω. Όλες οι ομάδες έχουν δύσκολα παιχνίδια. Αν δεν προσέξεις, μπορείς να την πατήσεις με οποιοδήποτε αντίπαλο”.

Ο παίκτης της Λαμίας Λευτέρης Ματσούκας δήλωσε:  «Το σημερινό παιχνίδι ήταν ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες,  δεν βοήθησε ο αγωνιστικός  χώρος. Όταν βρίσκεσαι τόσο νωρίς πίσω στο σκορ επηρεάζεσαι. Δεν ήμασταν τόσο κακοί, πλαγιοκοπήσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο γκολ. Είμαστε μέσα στον στόχο μας και συνεχίζουμε».

 

To Top