“Ευχαριστώ” του Ερασιτέχνη για την Κάρτα Φιλάθλου

Ο κόσμος του Άρη στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει τον Ερασιτέχνη μέσω της Κάρτας Φιλάθλους και ο ΑΣ ευχαρίστησε δημόσια τους φιλάθλους για την κίνησή τους αυτή.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΑΣ Άρης θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας για τη στήριξή τους στο εγχείρημα της Κάρτας Φιλάθλου του Άρη. Μία κίνηση που έγινε αποκλειστικά για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη, στην προσπάθειά του να επιτύχει το στόχο της οικονομικής εξυγίανσης, αλλά και να αυξήσει τις διακρίσεις του συλλόγου μας.

Παράλληλα, ενημερώνουμε, εν όψει της αναμέτρησης της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή 10/11 (15:00), ότι η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου συνεχίζεται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τα γραφεία του ΑΣ Άρης (επί της Οδού Αλκμήνης), από τις 09:30π.μ. έως τις 15:30. Καλούμε τους φίλους του Άρη που δεν έχουν προμηθευτεί την Κάρτα να το κάνουν έγκαιρα, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία την ημέρα του αγώνα.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου συνεχίζεται και ηλεκτρονικά, μέσω της παρακάτω διεύθυνσης: https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/

To Top