ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζάρας: “Δεν είμαστε αδιάφοροι, πρέπει να δώσουμε τα πάντα”

Ο Θόδωρος Ζάρας έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ για την αγωνιστική συμπεριφορά που θα έχουν αύριο αυτός και οι συμπαίκτες του στον τρίτο αγώνα της σειράς με την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας γκαρντ επεσήμανε: “Προερχόμαστε από δύο ήττες, στη σειρά των αγώνων με την ΑΕΚ, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια και το περιθώριο να κοιτάμε πίσω. Στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο το τρίτο παιχνίδι της σειράς. Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και αυτό συμβαίνει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Όμως όσοι κι αν αγωνιστούμε αύριο, πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχουν. Έχουμε παίξει πέντε φορές φέτος με την ΑΕΚ και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Μπορεί η σειρά να μην κρίνει κάτι ουσιαστικό και να γίνεται περισσότερο για το γόητρο, όμως αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε αδιάφοροι. Ποτέ ένας παίκτης δεν μπαίνει στο γήπεδο χαλαρός, ανεξάρτητα από τη σημασία του αγώνα.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη. Με την ίδια ένταση θα παλέψουμε και αύριο στο «Νίκος Γκάλης», ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο, ώστε να μην τελειώσει η χρονιά άδοξα”.

To Top