ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ζήνδρος: «Δεν μπορούσε να πει ναι στην πρόταση Παπαδόπουλου ο Καρυπίδης»

Ο Γιώργος Ζήνδρος, βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, μίλησε για την νέα χρονιά, αλλά και τις ζυμώσεις σε διοικητικό επίπεδο στην ΠΑΕ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

«Είμαι αισιόδοξος, τα πρώτα δείγματα είναι θετικά από αυτά που έχουμε δει. Η πρόσληψη του Πάκο Ερέρα ενός έμπειρου προπονητή, οι εργασίες στο γήπεδο, τα όσα ακούμε, δείχνουν μια κινητικότητα που δείχνει ότι μπορούμε να αισιοδοξούμε. Ο Ισπανός προπονητής έχει σημαντική εμπειρία, γνωρίζει το ποδόσφαιρο της χώρας του και είναι σημαντικό ότι έχει την γνωριμία με τον Βαλβέρδε. Εφόσον αναλάβει αυτός την εισήγηση παικτών από το εξωτερικό όπως μαθαίνω, τότε πρέπει να περιμένουμε κάποια καλά ονόματα που θα βοηθήσουν. Επίσης, είναι σημαντικό ότι ανακατασκευάζεται το γήπεδο μας και γίνονται οι εργασίες στο Νέο Ρύσιο».

Για το «ισπανικό μοντέλο» που επιχειρεί πάλι ο Άρης:

«Έχουμε καλές μνήμες από το παρελθόν, ζήσαμε όμορφες στιγμές και μεγάλες επιτυχίες. Μακάρι να δούμε και πάλι όμορφο και θεαματικό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος του Άρη τις περιμένει και θέλει να ζήσει ανάλογες καταστάσεις με το παρελθόν στην μεγάλη κατηγορία, μετά από τέσσερα χρόνια, όπου βίωσε τόσα πολλά. Κι όπως λέει και το σλόγκαν της ΠΑΕ… we are back. Αρκεί βέβαια να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος, να μην γίνει κακοδιαχείριση».

Για τους στόχους του Άρη:

«Πρέπει πρώτα να δούμε ποιοι παίκτες θα έρθουν, πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ της ομάδας και μετά να μιλήσουμε για στόχους. Ο Άρης πρέπει να κοιτάει ψηλά, αλλά κυρίως να πατήσει πρώτα γερά στα πόδια του. Πρώτα να δούμε πως θα είναι, τι θα γίνει και μετά τα βάλουμε τον πήχη. Ο κόσμος δικαιολογημένα περιμένει πολλά από την ομάδα και πρέπει να έχει φιλοδοξίες. Αρκεί επαναλαμβάνω να έχουμε διδαχθεί από τα λάθη μας».

Για το αν ο Καρυπίδης μπορεί να σηκώσει το βάρος του Άρη:

«Ο Καρυπίδης έδειξε με τη σειρά του να μαθαίνει από τα λάθη του. Δείχνει… καλός μαθητής. Έκανε λάθη, η ομάδα δεν ανέβηκε, αλλά φέτος με τις κινήσεις του έδειξε αντανακλαστικά και έφερε την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Σίγουρα δεν είναι ο ισχυρός επιχειρηματίας, αλλά προχωράει την ομάδα, καθαρή από χρέη και μακάρι να έχει και επιχειρηματικούς συμπαίκτες».

Για την πρόταση των οκτώ δόσεων (500.000 ευρώ σε οκτώ χρόνια) από τον Τομ Παπαδόπουλο για το μεταχικό της ΠΑΕ:

«Δεν μπορούσε να πει ναι σε μια τέτοια πρόταση ο Καρυπίδης. Μιλάμε για τον Άρη, μιλάμε για έναν σύλλογο με μεγάλη δυναμική κι όταν έρχεται ένας επιχειρηματίας να προσφέρει αυτά τα χρήματα σε δόσεις, δύσκολα μπορείς να το δεχθείς. Είναι θετική η χορηγία σίγουρα, είναι ένας καλός φίλος του Άρη ο Παπαδόπουλος, αλλά η πρόταση δεν θα μπορούσε να γίνει δεκτή. Ίσως να πρόκειται και για επιχειρηματικό πόκερ που κάνουν οι δυο πλευρές. Ποιος ξέρει».

To Top