Ζλάταν: «Δεν είμαι εδώ για να είμαι μασκότ αλλά για να πάρουμε τίτλους»

Ξεκάθαρος πως θα πετύχει πράγματα με την Μίλαν μετά την ανανέωση του συμβολαίου του εμφανίστηκε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ο οποίος δήλωσε πως δεν είναι «μασκότ» και έχει ακόμη σημαντικό ρόλο.

Στα 38 του και είναι ακόμη στην προθέρμανση όπως είχε δηλώσει και πρόσφατα ο Ζλάταν Ιμπραϊμόβιτς που ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο με την Μίλαν με συμβόλαιο ύψους 7 εκατ. € και είναι «χαρούμενος που θα προσφέρει στην ομάδα». Τι και αν οι περισσότεροι επέκριναν τη συμπεριφορά του και παραμένει ακόμη εκκεντρικός και με ιδιαίτερη προσωπικότητα, ο Ζλάταν είναι ακόμη σε φόρμα και η δίψα του για νίκη και τρόπαια είναι ακόρεστη.

«Δεν είμαι εδώ για να είμαι μασκότ. Είμαι εδώ για να επιτύχω αποτελέσματα και να βοηθήσω την ομάδα, τον προπονητή και τον σύλλογο ώστε να πάμε τη Μίλαν εκεί όπου ανήκει. Τους περασμένους έξι μήνες τα είχαμε πάει καλά αλλά δεν κατακτήσαμε τίποτα. Υπάρχει η πιθανότητα και ξεκινήσαμε ήδη να εργαζόμαστε σκληρά και να κάνουμε θυσίες για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Νιώθω τέλεια και σε φόρμα. Ελπίζω να δω τους οπαδούς της ομάδας πίσω στο στάδιο σύντομα. Η ομάδα χρειάζεται τους οπαδούς της ώστε να δώσουν την εκρηκτική ενέργειά τους στο Σαν Σίρο», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Ζλάταν στο επίσημο κανάλι του ιταλικού συλλόγου.

To Top