Ζούρος: «Έπαθα σοκ όταν μου είπαν ότι φεύγω, είναι ένα μυστήριο»

Ο Ηλίας Ζούρος σχολίασε το «διαζύγιο» με το Περιστέρι και ανέφερε ότι έπαθε σοκ όταν έμαθε για την απόφαση της πρώην ομάδας του. Τι είπε για τις συζητήσεις με την Χάποελ Χολόν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στ ισραηλινό ΜΜΕ «Walla» και αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν μου είπαν ότι φεύγω, έπαθα σοκ. Είμαι 34 χρόνια προπονητής και κάτι τέτοιο δεν μου είχε συμβεί ξανά Είχαμε δύο πολύ σημαντικούς τραυματισμούς παικτών, αλλά τα αποτελέσματά μας ήταν πολύ καλά. Ήμασταν στη σωστή κατεύθυνση και μέχρι τώρα δεν έχω μια αληθινή εξήγηση γι’ αυτό που έγινε. Είναι ένα μυστήριο. Από όσο βλέπω, είναι δύσκολο για μένα να προπονήσω ξανά στην Ελλάδα».

Επίσης, ο Ζούρος αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Χάποελ Χολόν, τονίζοντας πάντως πως το θέμα έχει… κολλήσει: «Την προηγούμενη εβδομάδα, μετά το τέλος της θητείας μου στο Περιστέρι, η Χολόν επικοινώνησε ξανά μαζί μου, για να δει αν υπάρχει πιθανότητα να πάω, αλλά από όσο γνωρίζω, αυτό δεν θα συμβεί.

Δεν μιλήσαμε για χρήματα και είμαι σίγουρος πως αυτό δεν ήταν το πρόβλημα. Οι διαπραγματεύσεις χάθηκαν σε ένα πράγμα: Ήθελα να φέρω έναν δικό μου βοηθό, που ξέρει τη μέθοδό μου και που μπορώ να τον εμπιστευτώ, όσο θα λείπω με την εθνική Γεωργίας για τα προκριματικά του Eurobasket.

Τελευταία φορά μιλήσαμε πριν από τέσσερις ημέρες, και από τότε δεν τους ξανάκουσα. Από τότε, έλαβα μηνύματα από δύο άλλες ομάδες, για τις οποίες είμαι υποψήφιος, κι ελπίζω πως θα καταλήξω στη μία».

To Top