Ηλεία: Νεκρή με τραύματα στο λαιμό βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί- Ομολόγησε ο θείος της (video)

Για το παιδάκι και την εξαφάνισή του, είχε βγει ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»… Πρόκειται για ένα κοριτσάκι ηλικίας 11 ετών, την μικρή Βασιλική, που εξαφανίστηκε από τον Πύργο, στην Ηλεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας κρατείται ως ύποπτος για το θάνατο της 11χρονης Βασιλικής, που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από το PatrisNews, ο άνθρωπος αυτός, που φέρεται να δολοφόνησε το κοριτσάκι στην Ηλεία, είναι ο θείος της μικρούλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

Ο 37χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει την πράξη του. Τη δολοφόνησε χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό.

Η σορός της μικρής Βασιλικής εντοπίστηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου σε αγροτική έκταση, στο Καταράχι Ηλείας, με τις πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε τραύματα στο λαιμό.

 

To Top