ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αναζήτηση αμυντικoύ χαφ… ενδεκάδας και η απόφαση για Ζουλ, Βερστράτε

Oι άνθρωποι του Άρη σε συνεργασία με τον Άκη Μάντζιο θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, που θα έχει και διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία.

Μια από αυτές σε ότι αφορά τη διαμόρφωση του αγωνιστικού ρόστερ έχει να κάνει με τη θέση του αμυντικού χαφ. Ο Άκης Μάντζιος έχει ήδη στο πλάνο μεταγραφικής ενίσχυσης, την απόκτηση τουλάχιστον ενός αμυντικού χαφ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ, που δεν είναι άλλοι από τους Ζουλ και Βερστράτε.

Η αναζήτηση έχει να κάνει με  έναν παίκτη ενδεκάδας και σε καμία περίπτωση συμπληρωματικό, αφού δεν τον καλύπτει απόλυτα καμία από τις υπάρχουσες επιλογές.

Η δεδομένη απόκτηση ενός αμυντικού μέσου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, θα σηματοδοτήσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και την προσπάθεια αποσυμφόρησης στη συγκεκριμένη θέση με την αποχώρηση ενός από τους Ζουλ ή Βερστράτε. Με δεδομένο ότι και ο Βέλεθ μπορεί να αγωνιστεί ως χαφ και ο Μάντζιος τον έχει στο μυαλό του και για αυτή τη θέση, θα είναι υπερβολή να παραμείνουν όλοι.

Φυσικά όλα αυτά παραμένουν σε… θεωρητικό επίπεδο, μια και ακόμη δεν έχουν εκδηλωθεί οι κινήσεις της επόμενης μέρας.

To Top