ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανοιχτή συμμαχία ΠΑΟΚ-ΠΑΟ που μπλοκάρει το πρωτάθλημα και ο χάρτινος πύργος του Paok tv!

Πέντε… άστεγες ΠΑΕ συμμάχησαν στο πλευρό της ανοιχτής συνεργασίας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού για τηλεοπτικά, με μια εξέλιξη που καταγράφει για μια ακόμη φορά την κατάρρευση ως χάρτινου πύργου όλων αφηγημάτων περί εξυγίανσης, αλλά και πρότζεκτ τύπου Paok tv.

Όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ) οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Λαμία, Ξάνθη, Παναιτωλικός και Βόλος, που θέτουν ως απαραίτητο όρο την τηλεοπτική «στέγη» όλων των ομάδων.

Όπως, μάλιστα, διαρρέουν οι ιθύνοντες των «εφτά», επιθυμία τους είναι να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ομάδων και να τηρηθεί ο υγιής ανταγωνισμός του πρωταθλήματος. Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι ίδιοι βάζουν τρικλοποδιά και μπλοκάρουν το πρωτάθλημα και την λίγκα.

Με ξεκάθαρη πλέον την… σχέση πάθους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, των δύο ομάδων που δεν ήθελαν να ξεκινήσει και πάλι το ποδόσφαιρο μετά τον κορωνοϊό και πήγαιναν κόντρα στην κοινή λογική.

Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, πως οι δύο συγκεκριμένες ΠΑΕ αποφάσισαν μέσω non papers να διαρρεύσουν όλα όσα συνέβησαν στη σημερινή συνάντηση που βάζει… βόμβα στα θεμέλια της Λίγκας.

Την ίδια ώρα, όλα εκείνα τα ωραία για το τεράστιο πρότζεκτ του Paok tv κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, αποδεικνύοντας ότι με τα λόγια χτίζεις παλάτια μόνο στην άμμο. Ακόμη ένα παραμύθι-αφήγημα της εξυγίανσης…

To Top