ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απάντηση του Μάντζιου για το μέλλον του: “Οταν είσαι στον Άρη, θέλεις και να μείνεις”

Ο προπονητής του Άρη, με αφορμή την τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς με την ΑΕΚ, στον απολογισμό του στο συνδρομητικό κανάλι, μίλησε και για το μέλλον του, καθώς η αρχική συμφωνία με τους “κιτρινόμαυρους” όταν ανέλαβε, ήταν για μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Σχετικά, σχολίασε:

Για το αν περίμενε και ο ίδιος ερχόμενος στον σύλλογο να κάνει η ομάδα τη φετινή της πορεία: «Στόχος μας ήταν να βγούμε στην Ευρώπη. Πίστευα πολύ στην ομάδα. Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό υλικό. Δουλέψαμε, αλλάξαμε αρκετά πράγματα και νομίζω πως όλος ο οργανισμός, όλη η οικογένεια του Άρη, βάλαμε την ομάδα πάνω από τον εαυτό μας, πάνω από όλους. Αυτή ήταν πάνω απ’ όλα. Είχαμε τρομερή διαχείριση, ένα τρομερό οικογενειακό κλίμα που ήταν από τις ελάχιστες φορές που η ομάδα το είχε αυτό. Ήταν κι αυτός ένας σημαντικός παράγοντας για να φτάσει η ομάδα τόσο ψηλά».

Για το αν αποτελεί επιθυμία του να συνεχίσει στον Άρη: «Το έχουμε πει δεν είναι θέμα επιθυμίας ή όχι. Δεν μπορείς να είσαι στον Άρη σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και να μη θέλεις να παραμείνεις. Ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε τον μεγάλο στόχο της Ευρώπης. Ας τελειώσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ και θα δούμε τι θα γίνει στην επόμενη ημέρα».

Όπως διαβάσατε και σήμερα το πρωί στο PRESSARIS:

“Μετά τα πλέι οφ θα ξεκινήσει μια σειρά από καθοριστικές συζητήσεις για το μέλλον του Άρη και την “επόμενη μέρα”.

Φυσικά στην πρώτη γραμμή είναι το θέμα της επικείμενης ανανέωσης με τον Άκη Μάντζιο. Όλα συνηγορούν ότι το τιμόνι του Άρη θα είναι και πάλι στα χέρια του. Αυτό δείχνουν οι συζητήσεις που έχουν γίνει ήδη για πολλά θέματα: κέντρο προετοιμασίας, μεταγραφές, ανανεώσεις κ.α. με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Σήμερα που μιλάμε το θέμα της ανανέωσης με τον Έλληνα προπονητή δείχνει να είναι απλά τυπικό, μια και δεν υπάρχει συμφωνία υπογεγραμμένη, όμως αυτό θα ξεκαθαρίσει στην καθοριστική συνάντηση που θα γίνει μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και τα πλέι οφ.

Μια τελική συνάντηση που θα επιβεβαιώσει την ανανέωση της συνεργασίας και θα βάλει σε εφαρμογή το πλάνο της “επόμενης μέρας”, η οποία τοποθετείται μέσα στην ερχόμενη βδομάδα στην Αθήνα”.

To Top