Η αποστολή του Ατρόμητου για Άρη – Εκτός Κιβρακίδης, Γιαννιώτης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη, από τον οποίο ο Σάββας Παντελίδης απέκλεισε τους ανέτοιμους Γιαννιώτη και Κιβρακίδη.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου αναφέρει: “Με την προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Τομάσεβιτς, Μανούσος, Νάτσος, Αθανασίου, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Μάτιτς, Σάλτας, Οικονομίδης και Εντομβόνγι.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιαννιώτης που ανεβάζει ρυθμούς, ο Κιβρακίδης που είχε λάβει μέρος μόνο σε μια ολόκληρη προπόνηση και κρίθηκε ανέτοιμος, ο Μαυρομμάτης που περνάει μια ίωση και το Σαββατοκύριακο θα περάσει από εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο και ο Σάλομον που θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών. Οι υπόλοιποι που έμειναν εκτός αποστολής είναι για λόγους τακτικής.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το αεροδρόμιο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο το πρωί”.

To Top