Η αστυνομία ζητά να μάθει εάν έχουν επιβληθεί κυρώσεις σε Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη!

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ρώτησε επίσημα εάν επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο στους ισχυρούς άνδρες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, όπως και στους Γιώργο Σαββίδη, Καραπαπά και Θεοδωρίδη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αντίστροφα μετράμε για το ντέρμπι της Τούμπας, καθώς την άλλη Κυριακή (23/2) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με έγγραφο που έστειλε σε  ΕΠΟ, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη διοργανώτρια αρχή, ζητά να μάθει εάν υπάρχει διοικητικό ή πειθαρχικό μέτρο εναντίον των  Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο Σαββίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Κώστα Καραπαπά και Σάββα Θεοδωρίδη και αν ναι, εάν επηρεάζεται η είσοδός τους στο γήπεδο.

Μένει να το δούμε κι αυτό πάντως: Σαββίδης και Μαρινάκης να βλέπουν σαν καλοί… φίλοι το ντέρμπι, σαν μην τρέχει τίποτα σε αυτήν την χώρα της υποκρισίας.
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
Εν όψει της επικείμενης αθλητικής αναμέτρησης μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ολυμπιακός ο οποίος έχει οριστεί για τις 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19.30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Με αφορμή και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έλαβαν χώρα κατά την προγενέστερη αθλητική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ΠΑΕ η οποία έλαβε χώρα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2018/2019 και τα οποία κατέληξαν στην χρησιμοποίηση ένδικων μέσων από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός εις βάρος των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες διατάχθηκαν για εκτέλεση υπηρεσίας στην ως άνω εκδήλωση, με αποτέλεσμα την ποινική και πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης.

Παρακαλούμε θερμά όπως μας γνωρίσετε το συντομότερο δυνατόν εάν υφίσταται από οποιοδήποτε Διοικητικό ή Πειθαρχικό μέτρο εις βάρος των κ. ΣΑΒΒΙΔΗ Ιωάννη (Ιβάν) του Ιγνατίου, ΣΑΒΒΙΔΗ Γεώργιου του Ιωάννη (Ιβάν), ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ευάγγελου του Μιλτιάδη, ΚΑΡΑΠΑΠΑ Κωνσταντίνου του Δημητρίου, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Σάββα του Θεοδώρου, που να απαγορεύει την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο και σε θετική περίπτωση, ποιες οι συνέπειες της απαγόρευσης όσον αφορά την είσοδό τους ή μη σε αθλητικές εγκαταστάσεις».

To Top