Η Αταλάντα απέρριψε πρόταση 35 εκατομμυρίων για τον… Δανό Χάαλαντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυνηγά την περίπτωση του Ράσμους Χόιλουντ για την κορυφή της επίθεσης, ωστόσο η Αταλάντα, σύμφωνα με την Corriere Dello Sport, είπε «όχι» στην αρχική της πρόταση που άγγιξε τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να «έκλεισε» τον Μέισον Μάουντ, ωστόσο ο μεταγραφικός πυρετός συνεχίζεται και μια από τις βασικές προτεραιότητες του αγγλικού συλλόγου είναι η ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

Αφού λοιπόν, οι Κόκκινοι Διάβολοι αποσύρθηκαν από πολύ δαπανηρές περιπτώσεις όπως αυτή του Χάρι Κέιν ή του Κόλο Μουανί, έστρεψαν το βλέμμα τους στον… Δανό Χάαλαντ, δηλαδή τον Ράσμους Χόιλουντ.

Ο 20χρονος εντυπωσίασε με την εθνική του ομάδα στην ανοιξιάτικη διακοπή αλλά και με όσα έκανε φορώντας τη φανέλα της Αταλάντα φέτος (42 συμμετοχές, 16 γκολ φέτος) και ήδη αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του μεταγραφικού παζαριού.

Ωστόσο, αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τελικά να τον κάνει δικό της θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο και κυρίως να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού, σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της Corriere Dello Sport, οι Μπεργκαμάσκι απέρριψαν την αρχική τους πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ.

To Top