ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η δεύτερη φετινή ανατροπή του Άρη, την «άγγιξε» άλλες δύο φορές (videos)

Η χθεσινή νίκη του Άρη στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού (1-2) ήρθε μέσα από ανατροπή, κάτι που το κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» στη φετινή σεζόν για δεύτερη μόλις φορά.

Η πρώτη φορά ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία στις 11 Σεπτεμβρίου 2020. Ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 38’, όμως με γκολ των Λόπεθ (72’), Γκάμα (78’) και Μπερτόγλιο (89’) κέρδισε με 3-1.

Κοντά σε ολική ανατροπή ο Άρης έφτασε άλλες δύο φορές. Η μία στις 27 Σεπτεμβρίου ξανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν 0-2 (15’ και 22’), με τους «κιτρινόμαυρους» να ισοφαρίζουν χάρη στα γκολ των Φετφατζίδη (48’) και Ματίγια (67’) ενώ έχασαν κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια για τη νίκη.

Επίσης, στις 5 Δεκεμβρίου στο Περιστέρι ο Ατρόμητος ήταν στο 2-0 στο 51’, όμως ο Άρης, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 35’ (αποβολή Ροζ) έφερε το ματς στα ίσια με τους Κάτσε (61’) και Σίλβα (81’) και αν είχε περισσότερο χρόνο θα μπορούσε να βάλει και τρίτο γκολ.

Και στο ματς του “Καραϊσκάκης” στο πρωτάθλημα για την κανονική διάρκεια επίσης βρέθηκε πίσω στο σκορ (40′), καταφέρνοντας να πάρει ωστόσο την ισοπαλία (1-1) με τον Μήτρογλου (83′). Σε όλα τα υπόλοιπα ματς που ο Άρης βρέθηκε πίσω πρώτος στο σκορ δεν κατάφερε να πάρει βαθμό.

To Top